Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: “Nem emlékszem olyan meccsre, ahol ennyire lefociztak volna!”

Mint ismert, az Atalanta nagyon csúfosan mutatkozott be a Bajnokok Ligája főtábláján. Még Gian Piero Gasperini vezetőedzőt is meglepték a Zágrábban történtek. 

(Kép: beinsports.com) 

“A Dinamo minden szempontból jobb volt nálunk: Visszatámadásban, nyomás gyakorlásban, labdajáratásban, és intenzitásban. Gyorsabban futballoztak, igen nagy minőségről tanúbizonyságot téve.” – Idézi a vert sereg edzőjét a Sky Sport Italia.

“A második félidőben már valamivel rendezettebbek voltunk, lehetőségeink is adódtak. Tanulnunk kell ebből a meccsből. Az a csapat vagyunk, aki hirtelen megérkezett a Bajnokok Ligájába, a futball legmagasabb szintjére. Meg kell tanulnunk ezen a szinten is játszani, fel kell vennünk a ritmust, más különben nagy bajban lehetünk.” – Folytatta a rutinos olasz tréner, aki azért nem rejtette véka alá csalódottságát sem az eredmény miatt.

“A játékosaimnak is ugyan ezt mondta: A Dinamo mindenben jobb volt ma nálunk. Nagyobb minőséggel, nagyobb sebességgel, gyorsabban kell futballoznunk. Nem emlékszem olyan tétmeccsre, ahol az ellenfél ennyire lefutballozott volna minket korábban!” – Tette még hozzá Gasperini.