Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: remekül kezdte a csoportkört a Ferencváros Barcelonában – videó

Az FTC nagyon jól kezdte a mérkőzést, a vezetést is megszerezte a magyar csapat. A második félidőben Isael még a kapufát is eltalálta, de sajnos nem tudta megduplázni a Fradi előnyét. Ezután nagyon nyomott az Espanyol, és gólt is szereztek a hazaiak. A találat után még inkább beszorították a mieinket, de újabb gól már nem született.

1. félidő: Remekül kezdte a találkozót a Ferencváros, az első tíz percben Zubkov és Isael is veszélyeztette Diego Lopez kapuját. A 10. percben Isael iramodott meg a jobb szélen, és kiválóan tette középre a labdát, amit Tokmac várt a tizenhatoson belül. Azonban Javi Lopez megelőzte a Fradi támadóját és, a saját kapujába rúgta a játékszert (0-1). Ezután felébredt az Espanyol, többet birtokolták a labdát, de igazi helyzetet nem tudtak kialakítani, Dibusz, amikor kellett a helyén volt. A félidő végéig kiegyenlített volt a játék, az FTC jól védekezett, és gyors ellentámadásaival veszélyt jelentett az ellenfél kapujára.

2. félidő: A második játékrészt is úgy kezdte a Ferencváros, mint az elsőt. Isael először fejjel veszélyeztetett, majd szabadrúgásból találta el a kapufát az 50. percben. A kezdeti lendület után ismét átvette az irányítást a barcelonai csapat, Wu Lei többször is próbálkozott. A hazaiak nyomása a 60. percben góllá érett. Az addig jól védő Dibusz is hibázott a gólnál, de az is igaz, hogy Dvali már korábban elfejelhette volna a labdát, vagy akár a játékvezető is a sípjába fújhatott volna, hogy megállítsa a játékot, hiszen az egyik védő a kapu előtt feküdt. A labdát végül Vargas juttatta a hálóba közvetlen közelről (1-1). Az Espanyol vérszemet kapott, nagyon beszorította a mienket, akik becsülettel küzdöttek, és állták a sarat. Dibusz rossz ütemű kijövetele után a 78. percben a kapufát is eltalálták a katalánok. Ezután a ferencvárosi játékosok rutinosan és okosan ölték az időt. A hősies küzdelem végül jól megérdemelt egy pontot ért.

Espanyol – Ferencvárosi TC 1-1 (0-1)
Helyszín:
RCDE Stadium, Barcelona, Vezette: N. Dabanovic
Gólszerzők: Vargas (60.) ill. Javi Lopez (öngól-10.)
Sárga: – ill. Ihnatenko (41.)
Kiállítás: – ill. –

 

Espanyol: Diego López – Javi López, Naldo, Espinosa, Didac Vilá (Pedrosa, 67.) – Melendo (Calleri, 56.), Marc Roca, Lozano, Granero – M. Vargas (Campuzano, 74.), Wu Lei. Vezetőedző: David Gallego

Ferencvárosi TC: Dibusz – Botka (Lovrencsics, 66.), Blazic, Dvali, Heister – Sigér, Haratin, Ihnatenko (Frimpong, 85.) – Zubkov, Isael (Szihnyevics, 64.), Tokmac. Vezetőedző: Szerhij Rebrov

A H-csoport jelenlegi állása:

(A tabellát köszönjük az eredmenyek.com-nak.)

 

(A Ferencváros vezető gólja)
(Az Espanyol egyenlítő találata)