Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Solskjaer maximum csak az Asztana elleni győzelemnek örülhet!

A Manchester United menedzsere ugyanis saját elmondása szerint a West Ham United elleni hétvégi bajnokin is kénytelen nélkülöznie több kulcsjátékosát. 

(Kép: goal.com)

Az Asztana elleni Európa-liga találkozót követően a norvég menedzsert megkérdezték arról, hogy vajon a hétvégén is tartalékos kerettel kell készülnie az amúgy nehéznek ígérkező West Ham United elleni idegenbeli túrára.

“Nem hiszem, hogy Pogba, Martial vagy Shaw játszani fog. Még nem végeznek 100%-os edzéseket, úgyhogy nem hinném, hogy játszhatnak. Hiányoznak a csapatból, viszont nem akarunk túlzottan ezzel foglalkozni. Keressük a megoldást a problémáinkra. Nem aggodalmaskodunk, magabiztosak maradunk. Különben is, sosem voltam az az aggódó típus.” – Idézi Solskjaert a goal.com, aki utolsó mondatával arra is válaszolt, hogy az MU idegenben eddig hiába játszott többnyire jobban ellenfelénél, még nem tudott bajnokit nyerni.

Hogy ne legyen minden olyannyira ködös a csapat-összeállítás terén, a norvég menedzser utalt arra, hogy a “vörös ördögök” szurkolóinak új közönségkedvence, Daniel James ott lehet a West Ham ellen.

“Daniel James? Ő talán már ott lehet, de ő sem edzett még az utóbbi napokban. Pénteken pihenőt tartunk, szombaton meglátjuk, kik lesznek bevethetőek.” – Jegyezte még meg Solskjaer.