Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európai sztárcsapatok akarják a Dél-amerikai tehetséget – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint az argentin Boca Juniors tehetséges játékosa januárban jó eséllyel az öreg kontinensen köthet ki, ugyanis az érdeklődés egyre inkább fokozódik iránta…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál jelentése értelmében a Serie A mezőnyéből a bajnok Juventus és a kihívók közt számon tartott AS Roma egyaránt szívesen látná a Boca Juniors fiatal karmesterét, Agustin Almendrát.

A 19 esztendős középpályás fiatal kora ellenére a tavalyi szezonban 15 felnőtt bajnokin szerepelt nevelőegyesülete színeiben, az idei kiírásban eddig kétszer léphetett pályára sérülése és eltiltása miatt, de jó eséllyel hamarosan ismét bevetésre készülhet. Almendra a Bocában nyújtott megbízható teljesítménye mellett az argentin U20-as válogatottnak is állandó szereplője.

Szolgálatai iránt a fentebb említett két olasz élcsapat mellett korábban már többek közt a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Sevilla és a Valencia csapata is komoly érdeklődést mutatott, hatalmas csata mehet majd még az európai élcsapatok között napjaink legtehetségesebb Dél-amerikai labdarúgójáért.