Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Továbbra is veretlen a Liverpool – videóval

Újabb 3 pontot tudott bezsákolni a Liverpool, ezúttal a forduló rangadóján verte meg idegenben a Chelsea együttesét.

(forrás: mirror.co.uk.)

Továbbra is hibátlan a Liverpool együttese, amely ezúttal a Chelsea ellen őrizte meg hibátlan mérlegét a Stamford Bridge gyepén, ezzel zsinórban 15-ik mérkőzését megnyerve.

Már az első félidőben ellenfele fölé kerekedett a Liverpool, Alexander-Arnold tökéletes szabadrúgását követően korai előnyt szerzett, majd Robertson tökéletes beívelését követően Firmino fejesével növelte két gólra előnyét már a mérkőzés harmincadik percében. A Chelsea együttesét már az első félidőben sérülések sújtották, először Emerson, majd Christensen is kényszerből hagyta el a pályát, ezzel még jobban megnehezítve Frank Lampard helyzetét.

A második félidőben úgy tűnt, hogy a Liverpool könnyedén tovább fogja növelni előnyét, azonban Salah és Mane jól látható fáradtsága megbélyegezte a Liverpool támadó harmadának eredményességét, a két sztár sorra puskázta el helyzeteit, míg nem Kante a semmiből fogta magát és több Liverpool játékos mellett elfutva, a bal felső pipába lőtte a labdát, ezzel beállítva a 2-1-es végeredményt, melyet a Chelsea játékosai már nem tudtak tovább menteni a mérkőzés hajrájában.

Chelsea – Liverpool: 1-2 (0-2)
Gólszerzők: Kante (71.)   ill.   Alexander-Arnol (14.) Firmino (30.)
Sárga lap: Tomori (20.) Kovacic (84.) Alonso (94.) ill. Alexander-Arnold (57.) Fabinho (78.) Milner (86.)
Kiállítás: – ill.  –

https://www.youtube.com/watch?v=vI5vbSBmOpk