Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: az utánpótlás csapatból hozhatnak fel balhátvédet

Miután a Real Madrid kedd délután bejelentette, hogy ismét megsérült nyáron érkező játékosuk, Ferland Mendy, a királyi gárdának nem maradt egészséges balhátvédje a mai, Osasuna elleni bajnoki mérkőzésre. Zinedine Zidane a problémát megpróbálja házon belül megoldani. 

Forrás: AS

Mostanra már kijelenthető, hogy a Real Madridnál sérüléskrízis van, miután a héten Ferland Mendy is kidőlt a sorból. Mivel Marcelo sem épült még fel, ezért jelenleg egyetlen balhátvéd sem áll Zinedine Zidane rendelkezésére. A hírek szerint Nacho fog kezdeni a helyükön, de a francia szakember úgy döntött, hogy a Castillából felhozza Fran Garciát, aki ma már a felnőtt csapattal együtt edzett.

Garcia már korábban is tréningezett együtt a nagycsapattal a szezonban, de Mendy sérülésének híre miatt Zidane azonnal behívatta a valdebebasi edzőközpontba, és minden bizonnyal a keret tagja is lesz, még ha Nacho is kap helyet a kezdő tizenegyben. A felnőttek között viszont nem először fog pályára lépni, hiszen tavaly a Király-kupában már debütálhatott a Melilla elleni mérkőzésen, amelyen ráadásul egy gólpasszt is kiosztott.

A 20 éves spanyol játékos az egyik legtehetségesebb ígéret a Real Madrid akadémiáján, ráadásul már Spanyolországot is képviseltette eddig az összes korosztályos válogatottban. A Castillában azonban Raul jelenleg szélsőként játszatja Rodrygo mellett, de továbbra is balhátvédként tekintenek rá, és ezzel a poszttal is tudna megragadni a felnőttek között.