Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético – Real: Zidane odabökött egyet a “matracosoknak”!

Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját Zinedine Zidane az Atlético Madrid elleni  bajnoki rangadó előtt. A blancók trénere természetesen tekintettel volt a nagy riválisra is a médiaeseményen. Most a sajtótájékoztató ezen részét emelnénk ki.

(Kép: )

Először is Zidane igyekezett levenni játékosai válláról a terhet a következőkkel. “A klubnál mindenkinek, így csak nekem, vagy a játékosoknak, megvan a magunk felelőssége. Pontosan tudjuk, hog mit kell tennünk, felkészültünk a találkozóra. Összességében a soron következő meccsünkre készülünk, melyet szeretnénk megnyerni. Hosszú a szezon, a meccsek pedig sűrűn jönnek egymás után” – Így Zidane, aki ezt követően odabökött egyet a “matracosoknak”.

A balncók trénerét ugyanis megkérdezték arról, hogy mit gondol, valóban az Atlético a ‘nép csapata’? “Nem szeretnék ebbe nagyon belemenni. Egy biztos, mi is korán kelünk, keményen dolgozunk, és ez minden szurkolónkra igaz. Talán az emberek azt látják, ilyenkor, hogy az egyik egy tehetősebb klub. Úgy vélem egy dolog számít igazán: Madrid büszke szeretne lenni a játékosaira, legyen szó a Realról vagy az Atléticcóról.”

A madridi derbit 21:00-tól a Spíler 2 élőben közvetíti!