Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: gólzáporos Bayern-gála Londonban! – VIDEÓVAL

Talán a hagyományos őszi, londoni záporban lehettünk ma este biztosabbak a Tottenham Hotspur és a Bayern München Bajnokok Ligája rangadója előtt. Szerencsére azonban nem csak az eső, hanem a gólok is becsülettel hullottak Európa legfiatalabb csúcskategóriás stadionjában.

Bajnokok Ligája csoportkör – 2. forduló
Az első félidőben hiába játszott sokkal bátrabb, és attraktívabb játékot a Spurs, a szünetre egy gyors gólváltás után döntetlennel vonultak a felek. Son vezető találatát ugyanis szinte rögtön egalizálni tudta Joshua Kimmich. A londoni klub szurkolói a mostani idényben nincsenek elkényeztetve az eredményeket illetően, ám az Olympiakosz elleni remi után is képesek voltak teljesen átszellemülten, talán még önmagukhoz képest is önfeledten dalolni. Harry Kane-éket azonban nem igazán járta át a hangulat. Az angol sztárcsatár csak háromgólos hátránynál, és egy szerencsétlenül kiszenvedett büntetőből tudott betalálni. A Találkozó, és a megérdemelten nyerő Bayern legjobbja nem volt más, mint egy egykori Arsenalos. A mesternégyest vágó Serge Gnabry alighanem ma este az „Ágyús” szíveket is megdobogtatta a müncheni drukkerek ketyegőjén kívül.
A „Bőrnadrágosok” két győzelemmel állnak, és magabiztosan vezetik a csoportot. Az előző kiírásban döntőző „Sarkantyúsok” csúnyán beragadtak, nyeretlenek.

Tottenham Hotspur – Bayern München 2:7 (1:1)
Helyszín: Tottenham Hotspur Stadium (London); Vezette: Clement Turpin (francia)
G.: Son (12.), Kane (61.-büntetőből), ill. Kimmich (15.), Lewandowski (45., 87.), Gnabry (53., 55., 83., 89.)
Sárgalap: Ndombele (42.), Kane (46.), ill. Gnabry (25.)

Gólok:

A csoport másik meccsén:
Crvena Zvezda – Olympiakosz Pireusz 3:1 (0:1)
G.: Vulic (63.), Milunovic (87.), Boakye (90.), ill. Semedo (37.)

Gólok:

A csoport állása: