Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard: “Fejlődnöm kell, mérkőzéseket akarok eldönteni”

A ma esti Bajnokok Ligája mérkőzés előtt megtartották tegnap az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatót, amelyen a belga klasszis nyilatkozott.


Eden Hazard megtartotta a Club Brugge elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, de nem csak a mérkőzésről beszélt, hanem a saját képességeiről és céljairól is. Tisztában van vele, hogy óriásiak az elvárások az irányába, és sokat kell még fejlődnie. Azonban tudja, hogy mire képes, és szerinte ezeket az akadályokat képes leküzdeni.

“Kiválóan érzem magam, teljesen rendbe jöttem, nem vagyok sérült, készen állok a bizonyításra. Tudom, hogy a közönség részéről hatalmasak az elvárások felém, de ezzel nincsen semmi gond, ugyanis én magam vagyok a legnagyobb kritikusom. Elképzelhető, hogy az idény eleji sérülésem kicsit visszavetett, de az már a múlté. Tudom nagyon jól, még tovább kell fejlődnöm, hogy én lehessek a mérleg nyelve egy-egy mérkőzésen, hogy én dönthessek el mérkőzéseket. Nem tagadom, hogy jelen helyzetemben sokat segítene egy gól az önbizalmamnak. A bemutatásomkor elmondtam, még nem vagyok Galaktikus. Mindenki tudja, hogy ki viselte korábban a 7-es mezt a Real Madridnál. Nekem azon kell dolgoznom, hogy ennek megfelelően a világ legjobbjai között lehessek. Nincsenek kétségeim magammal szemben, bízom magamban” – nyilatkozta Hazard.