Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosát vinné Sarri a Juventushoz – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint Maurizio Sarri korábbi kedvelt játékosát szemelte ki a Chelsea csapatából jelenlegi klubja, az olasz rekordbajnok Juventus számára…

A Daily Mail bejegyzése értelmében Maurizo Sarri vezetőedző nagyon szívesen látná ismét a Juventus csapatánál ismét a kezei alatt a Chelsea világbajnok védekező középpályását, N’Golo Kantét.

A közelmúltban a Real Madrid megegyezett a londoni klubbal arról, hogy a játékos 2020 nyarán vagy 2021 nyarán mozdíthatóvá válna, akkor a londoniak értesítik a spanyolokat, mint ahogy abban az esetben, ha más csapat tenne ajánlatot, azt is azonnal jelzik az angolok.

A 28 éves középpályás a Real régóta fennálló érdeklődése mellett tehát immár a Juventus radarjára is felkerült, Sarri ugyanis úgy képzeli el, hogy Ramsey és Pjanic társaságában szerepelhet a francia a torinóiak középpályáján.

Kanté 2016-ban nagyjából 32 millió font ellenében igazolt a Leicester City-től a Stamford Bridge-re, ahol az első pillanattól kezdve kirobbanthatatlan lett a “Kékek” kezdőcsapatából, pedig Frank Lampard személyében immár a harmadik különböző menedzserrel dolgozik együtt. Ugyanakkor az újonnan elrajtolt idényben bokasérülése következtében eddig csupán három mérkőzés jutott neki.

A forrás szerint Kanté klubváltására előreláthatólag 70 millió font környéki összeg ellenében kerülhet sor, bárki is legyen érte a befutó.