Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo a Barca játékosát hívja a Juventushoz

Saját bevallása szerint immár maga Cristiano Ronaldo is felhívta az FC Barcelona mellőzött középpályását, hogy folytassa pályafutását inkább a Juventus csapatában…

A minap katalán Sport nevű lap egy interjút közölt Ivan Rakiticcsel, melyben egy igencsak érdekes információt is közölt, mely szerint múlt nyáron maga Cristiano Ronaldo is felhívta őt, hogy szerződjön a Juventus csapatához:

“Nem tudom, mi jön most. Nehéz ez, mert nemcsak a csapat része akarok lenni, hanem játszani is szeretnék. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy változzon a helyzet. Két év van hátra a szerződésemből, nincs jobb hely számomra futballistaként, mint Barcelona, ez a világ legjobb klubja, de elsősorban játszani szeretnék, és nem a városban, illetve a tengerparton sétálgatni.”

A 31 esztendős horvát középpályás 2014 óta áll a Barca alkalmazásában, korábban a Sevilla, a Schalke 04 és a Basel csapatait szolgálta. A katalánok középpályájának gyakorlatilag érkezése óta kirobbanthatatlan kulcsfigurája, idényenként rendszerint legalább 50 mérkőzésen játszott, melyet a legutóbbi kiírásban is elért, de a jelek szerint a felek közt egyre inkább megingott az összhang, és a nyáron is számtalan üzletben felmerült a távozásának lehetősége.

Ráadásul az új idényben eddig csupán öt mérkőzésen jutott szóhoz, és kezdőként csupán egyszer számolt vele Ernesto Valverde.