Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola elárulta, ki lehet a következő kulcsjátékosa!

A ‘manchesteri kékek’ menedzsere elárulta, már pontosan tudja, hogy kivel fogja pótolni csapatkapitányát, a Etihadban az utolsó szezonját töltő David Silvát. 

(Kép: as.com)

Guardiola saját könyvébe, a ‘Pep’s City: The Making of a Superteam’ című kiadványban fogalmazta meg a következőket.

“Phil az egyetlen játékos, akit semmi pénzért nem engednék el. Még 500 millió euróért sem! Phil a Man. City, nem megy sehova. Megfizethetetlen számunkra!  Itt nőtt fel, és biztos vagyok benne, hogy nem csak a klub, de az egész Premier League legjobbja lesz!” – Így Guardiola.

“Egy dolog biztos, Philnek helye van a City első keretében. Ha David Silva távozik, nem igazolunk senkit a helyére, hiszen már van egy brilliáns játékosunk. Pontosan tudjuk, hogy ki lesz az új varázslónk!” – Folytatta az angol tehetség méltatását a City trénere, aki bármennyire is kedveli Phil Fodent, a szezonban eddig minden sorozatot figyelembe véve csupán 101 percnyi játékidőt adott a 19 esztendős játékosnak.

Guardiola ehhez kapcsolódon a következőt fogalmazta még meg: “Kíváncsi lennék, hogy egy különböző menedzser miképpen kezelné a helyzetét. Megadná e Philnek a lehetőséget, vagy kölcsönbe küldené?!”