A Napoli beárazza kiválóságát – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 október 12. 09:00

Olasz lapinformációk szerint a Napoli vezetősége azon dolgozik, hogy megújítsa kapós irányítója szerződését és komoly kivásárlási árat rögzítsen az új megállapodásban…

A Corriere dello Sport információi szerint a Napoli vezetősége új szerződést szeretne kötni kiváló formában lévő középpályásával, Fábian Ruízzal, melyben a tervek szerint 120 millió eurós kivásárlási ár kerülne rögzítésre.

A 23 esztendős karmester tavaly nyáron igazolt a Dél-olasz csapathoz a Real Betistől, miután a nápolyiak kifizették érte a szerződésében rögzített 30 millió eurós kivásárlási árat, majd ötéves megállapodást írattak alá vele, tehát még további négy éven át a klub alkalmazásában állhat. Az elmúlt időszakban azonban a spanyol sajtó szerint a Barcelona és a Real Madrid egyaránt fontolóra vette a szerződtetését, ebből kiindulva szeretne kivásárlási árat rögzíteni vele jelenlegi klubja.

Ruíz az elmúlt szezonban 40 tétmérkőzésen lépett pályára a Carlo Ancelotti által dirigált Napoli csapatában, megbízható teljesítménye révén pedig a 2019-ben a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott már, és a szakemberek egytől egyig fényes jövőt jósolnak számára.