Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Román válogatott csatárt igazolhat a Fradi

Igen érdekes hírrel, vagy ha úgy tetszik teóriával állt elő a román Gazeta Sporturiol. A portál állítja, hogy a Kisvárda Master Good román támadója, Gheorge Grozav a télen a magyar fővárosba teszi át székhelyét. 

A 29 esztendős gólfelelős idén 8 bajnokin 6 gólt és 2 gólpasszt jegyez, ezzel pedig holtversenyben vezeti az OTP Bank Liga góllövőlistáját.  A lap olyan részleteket is megjegyez, miszerint a kontraktus kis híján már a nyáron összejött. A téli értékesítés pedig azért is valószínű, mivel Grozav szerződése a szezon végén lejár, így ha a Kisvárda pénzt akar látni utána, akkor most kell reagálni. A korábban az orosz, valamint a török élvonalban is megforduló csatár piaci ára 750 ezer euró a transfermarkt szerint, de átigazolási összeget nem jegyeznek az írásban. Ellenben azt igen, hogy kétéves szerződést írhat alá, éves fizetése pedig 300 ezer euró (közel 100 millió forint) lesz.

Grozav megy éve télen érkezett Kisvárdára, ahol összességében 24 mérkőzésen 12 gólt és 5 gólpasszt jegyez. Korábban volt a belga Standard Liege, a török Bursaspor, valamint az orosz Akhmat Grozny játékosa is. Mielőtt a magyar élvonalba került, a Dinamo Bukarest szerelését viselte. A román válogatottban 2012-ben debütált, és eddig 29 alkalommal lépett pályára, legutóbb szeptemberben a Málta elleni selejtezőmérkőzésen. Címeres mezben 5 gólt jegyez.

De vajon milyen reakció várható a Ferencváros szurkolóitól? Vajon balhé lesz az ügyletből, vagy el tudják fogadni azt, hogy szeretett csapatuk egy román labdarúgóval erősít? Bizonyára mindenki érzi azt, hogy ez egy milyen kényes kérdés lehet…