Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Boca-River: egyiküknek sem sikerült a főpróba – videóval

Az október eleji első mérkőzést követően jövő kedden rendezik meg a Boca Juniors és a River Plate csapatai között a Libertadores-kupa elődöntőjének visszavágóját, melyet megelőzően a két Buenos airesi gigász szombatra virradóra az argentin bajnokságban (Superliga) lépett pályára…

A bajnokság 10. fordulójának pénteki játéknapján mindkét óriás némileg tartalékos összeállításban lépett pályára a közelgő, élet-halál fontosságú rangadóra való tekintettel. A River Plate gárdája hatalmas küzdelemben, kétgólos hátrányból 3-3-as döntetlent harcolt ki az újonc létére fantasztikusan menetelő Arsenal Sarandí vendégeként, miután Ignacio Scocco dupláját követően egy hajrábeli öngóllal egyenlítettek ki. Gallardo csapatának soraiban csereként már közel félórát játszott a térdszalag-szakadását követő hosszú kihagyásból nemrég visszatérő kolumbiai válogatott középpályás, Juan Fernando Quintero.

Arsenal Sarandí – River Plate 3-3 (2-0)
Gólszerzők: Piovi (10.), Kaprof (31.), Gimenez (62.) ill. Scocco (58., 68.), Alvarez (87. – öngól)

 

Mindeközben a bajnokságbeli éllovas Boca Juniors együttese elszenvedte első vereségét a szezonban, miután a felzárkózóban lévő címvédő Racing Club a rendkívül tehetséges Matias Zaracho első félidei találatával diadalmaskodni tudott a Bombonerában. A Racing hat fordulón belül az ötödik győzelmét aratta, és immár két pontra megközelítette a második helyen a “genovaiakat”, akik a tizedik fordulóban mindössze második góljukat kapták meg, és elszúrták a főpróbát a River elleni Superclásicót megelőzően.

Boca Juniors – Racing Club 0-1 (0-1)
Gólszerző:ill. Zaracho (28.)

 

A bajnokság aktuális állása

 

A Boca Juniors-River Plate Libertadores-kupa elődöntő visszavágóját (0-2) jövő szerdára virradóra, magyar idő szerint hajnali 02:30-tól rendezik, és többek közt a Sport1 televízió is élőben közvetíti.