Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elvesztette veretlenségét a Real Madrid, élen a Barcelona – videóval

Hatalmas meglepetés a LaLiga kilencedik fordulójában, a frissen feljutó Mallorca ellen kapott ki a tabellát vezető Real Madrid.

(forrás: twitter.com/realmadrid)

Nincs tehát már veretlen csapat a spanyol bajnokságban, a Real Madrid a frissen feljutó Mallorca ellen szenvedett idegenben vereséget, ezzel elveszítve veretlenségük mellett a tabella legfelső fokát is. A rengeteg hiányzóval kiálló madridiak már a hetedik percben megpecsételték sorsukat, amikor is Lago Junior verte meg Odriozolát a baloldalon, majd tekerte el a labdát Courtios mellett a jobb sarokba, ezzel beállítva a mérkőzés későbbi végeredményét is.

A királyiak ezt követően hiába próbálkoztak szinte az egész mérkőzésen, Karim Benzema felső lécet érintő próbálkozásán kívül szinte ziccerig sem jutottak el a Gareth Bale és Eden Hazard játékát nélkülöző habfehérek. A mérkőzés végkimenetelére Odriozola tett korai pontot, amikor meggondolatlan becsúszásával megszerezte második sárgáját 15 perccel a lefújást megelőzően.

Ezzel a vereséggel a Real Madrid a második helyre csúszott, átadva a tabella legfelső fokát a nagy rivális Barcelonának.

https://www.youtube.com/watch?v=u0C8TKbjox8

Mallorca – Real Madrid: 1-0 (1-0)
Gólszerzők: Junior (7.)
Sárga lap: Sastre (30.) Baba (95.) ill. Odriozola (19. 74.)
Kiállítás: – ill. Odriozola (74.)