Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Ismét botlott a Spurs – videóval

Mauricio Pochettino Tottenhamje továbbra is gödörben. Most éppen hazai pályán a Watford ellen hullajtottak pontokat. A Chelsea szintén otthon játszott, ám Lampard csapata ha nem is könnyen de otthon tartotta a három pontot.

Tottenham – Watford 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Alli (86.) ill. Doucoure (6.)

Finoman szólva sem ilyen kezdésre számítottak a Spurs drukkerei, ugyanis már a 6. percben megszerezte a vendég Watford a vezetést Doucoure révén. A folytatásban ugyan próbáltak felülkerekedni a hazaiak, ám ez mindösszesen csak labdabirtoklásban mutatkozott meg, mivel Pochettino csapata a korábbi fordulókban látott erőtlen “arcát” mutatta. A hajrában végül csak megtört a hazai gólcsend Dele Alli révén. Maradt az 1-1, ezzel pedig ismét két fontos pontot hagyott bent a Tottenham és az elmúlt 5 mérkőzésből mindösszesen 2-t tudott megnyerni. Egyre “forróbb” a kispad Mauricio Pochettino alatt, ráadásul a következő bajnokiját a Liverpool ellen kell megvívnia a gyengélkedő londoni csapatnak.

Chelsea – Newcastle 1-0 (0-0)
Gólszerzők: M. Alonso (73.) –

A Newcastle a manchesteri győzelme után a Stamford Bridgen is sokáig jól tartotta magát, ám Marcos Alonso “megmentette” a londoni kékeket és otthon tartotta a Chelsea a fontos 3 pontot. Győzelmével pedig felugrott a tabella 3. helyére Frank Lampard csapata.

A forduló további eredményei:

Everton – West Ham 2-0
Aston Villa – Brighton 2-1
Bournemouth – Norwich 0-0
Leicester – Burnley 2-1
Wolves – Southampton 1-1
Crystal Palace – Manchester City 18:30 – TV: Digi Sport 1

Képek forrása: www.premierleague.com