Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hihetetlen! Újra megsérült a Barca nagy visszatérője!

Hiába tért vissza az elmúlt hétvégén térdsérülését követően az FC Barcelona hátvédje, egy újabb problémából kifolyólag a hétközi BL-fordulóban ismét a maródiak listáját ékesíti…

Egy újabb sérülés következtében ismét nem tarthat a Barcelona csapatával a soros mérkőzésre a katalánok világbajnok hátvédje Samuel Umtiti, így Ernesto Valverde fiai meglehetősen foghíjas kerettel látogatnak szerda este a Slavia Praha otthonába.

A francia válogatott védő mindössze egyetlen bajnokin kapott eddig lehetőséget a szezon során: sérüléséből visszatérve épp az elmúlt hétvégén lépett pályára az Eibar elleni 3-0-s győzelem alkalmával. Azonban a következő találkozót megelőző utolsó edzés után fájdalmat érzett a bal bokájában, így nem utazik el a többiekkel.

Umtiti már a tavalyi szezonban is hosszabb időt kényszerült kihagyni krónikus térdproblémáiból kifolyólag, szeptemberben pedig a válogatott edzésén ismét megsérült, amely következtében az elmúlt hetekben egyáltalán nem lépett pályára, és a jelek szerint egy darabig megint nem számolhatnak vele.

A Barca soraiból különféle sérülésből kifolyólag Umtiti mellett Sergi RobertoCarles Alena és Carles Pérez is hiányozni fog a következő BL-fordulóban.