Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A BL-újoncnál máris az ukrán csillag miatt aggódnak!

Története legszebb napjait éli az Atalanta együttese. Ugyan a bergamoi klub három vereséggel kezdte meg a Bajnokok Ligája csoportkörét, mégis különleges kaland részese. És még messze a vége!

Tegnap este bő félórán keresztül tartott a csoda az Etihadban. Az Atalanta megszerezte a vezetést, azonban a Manchester City végül teljesen megérdemelten gyűjtötte be a három pontot a BL csoportkörének 3. fordulójában. Az 5-1-es vereség dacára Gian Piero Gasperini vezetőedző több játékosa produkciójával is elégedett lehetett, kiváltképp az egyetlen góljukat szerző Ruszlan Malinovszkijjal. Az ukrán középpályás kiemelkedett a földbe döngölt olasz gárdából, és állítólag több megfigyelő is éppen az ő érdekében ült a lelátón.

Pedig a 26 esztendős Malinovszkij csak idén igazolt az Atalantába. A Sahtar Donyeckben nevelkedett válogatott játékos az előző két szezont a belga Genkben töltötte. Mindeközben pedig alapembere Andrij Sevcsenko szövetségi kapitány nemzeti csapatának is.

Állítólag Malinovszkij a szezon második felét még az Atalantában tölti, de 13,7 millió eurós vételárának alighanem minimum kétszereséért máris továbbállhat a következő nyáron.