Legendák Viadala

Európai visszatérésre készül Ibrahimovic

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 október 23. 17:22

Megszokhattuk már, hogy Zlatan Ibrahimovic nem szeret a babérjain ülni, és mindig új kihívásokat keres, így tehet most is, ugyanis az elmúlt két év tengerentúli játékát követően egyre inkább úgy tűnik, hogy a svéd klasszis visszatérni készül Európába…

A minap az olasz bajnokságban (Serie A) érdekelt Napoli klubtulajdonosa, Aurelio De Laurentiis a TV Luna adásában megerősítette, hogy összefutott Zlatan Ibrahimoviccsal, és szóba került a veterán csatár nápolyi szerződtetése is:

“Egy hotelben szálltunk meg Los Angelesben, többször is találkoztunk, és beszélgettünk egymással. Összességében barátok vagyunk, vacsoráztunk együtt családostul, a gyermekei rendkívül aranyosak. Igazi nagy álmom lenne, ha szerződtetnék őt, leginkább rajta múlik minden.”

A 38 éves világklasszis az elmúlt két szezont az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy együttesében töltötte, ahol 57 mérkőzés alatt 52 gólt szerzett, és hétről hétre fantasztikus teljesítményt nyújtott. Ibra nem titkolt célja, hogy még visszatérjen Európába, és korábban már ő is hangot adott neki, hogy szívesen kipróbálná magát a Napoli csapatában.

Ibrahimovics fénykorában 2004 és 2009 között a Juventus és az Inter játékosa volt, később pedig az AC Milan színeiben is megfordult Olaszországban, miközben a teljesség igénye nélkül olyan csapatok mezét húzhatta még magára karrierje során, mint a Barcelona, a Manchester United vagy a PSG.