Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: újra téma lehet Szoboszlai leigazolása

Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, a Red Bull Salzburg norvég támadóját, Erling Braut Haalandot kinézte magának a Napoli együttese. Azonban az olasz sajtó szerint még mindig téma Szoboszlai Dominik Serie A-ba, pontosabban a Juventus-ba történő szerződése is.

A Tuttomercatoweb szerint Magyarországon szinte biztosak benne a jól értesültek, hogy a következő idényt már az olasz bajnokságban fogja megkezdeni a 18 éves Szoboszlai. A szakportál kiemeli, hogy a hihetetlen hírnévre szert tevő Haaland mellett fontos kiemelni Szoboszlai tehetségét is. Ugyanis míg a Napoli kiszemeltje a góllövésben jeleskedik, utóbbi a baloldalról befelé húzva jeleskedik az ellenfél védőinek lekötésében. A veszélyes pontrúgásairól pedig már aligha kell külön megemlékezni.

Mint ismert, Szoboszlai már a nyáron szerepelt a Juve kívánság listáján, amelyet Fabio Paratici sportigazgató ott felejtett egy étterem asztalán. Akkor a pletyka csak alig 10 millió eurós vételárról szólt, ám mára már jelentősen megugrott a hatszoros válogatott középpályás értéke. A TMW szerint akár már 25 milliót is kérhet érte a Salzburg.