Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új kapust szemelt ki a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint a Real Madrid vezetősége továbbra sem elégedett sztárkapusa teljesítményével, így egy újabb feltörekvő fiatal kapus került a “királyi gárda” látómezejébe…

Az AS lapértesülései szerint a Real Madrid együttesénél immár elfogyott a türelem Thibaut Courtois irányába, és a “királyi gárda” új első számú kapust keres, akit a lap szerint az Athletic Club tehetséges portása, Unai Simón személyében vélnek megtalálni.

A 27 éves belga hálóőr tavaly nyáron kötött hatéves szerződést a Real Madriddal, azonban sem a tavalyi, sem pedig az idei szezon eddig eltelt időszakában nem tudott megfelelni a várakozásoknak, adós maradt a tartósan kiegyensúlyozott teljesítménnyel, és az egyre több kritika hatására a klubnál már az eladását vették fontolóra.

Pedig olyannyira bíztak a belga sztárkapusban, hogy az elmúlt nyári átigazolási időszak finisében a rutinos Keylor Navast a PSG-hez küldték, ahonnan érkezett a tehetséges Alphonse Areola, valamint a klub kötelékében áll még a jelenleg a Valladolidnál kölcsönben szereplő ukrán Andrij Lunyin.

A kiszemelt Simón a baszk klub saját nevelésű játékosa, és jövő nyáron 50 millió euró ellenében vásárolhatja meg őt a Real – ilyen kivásárlási ár került ugyanis rögzítésre a szerződésében. A 22 éves portás a szintén helyi származású Kepa Arrizabalaga kapusok közti világrekord összegért létrejött távozása után kapott több lehetőséget klubjában, és az aktuális idényben már az első számú hálóőre lett csapatának.