Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: londoni vagy liverpooli sztár érkezhet

A Juventus megfigyelői ott voltak hétvégén, a Liverpool és a Tottenham rangadóján. Állítólag a torinói sztárcsappat illetékesei elsősorban a Spurs játékosai miatt érkeztek, bár a „Vörösök” Mo Salah-ja is visszatérhet egyszer még a Serie A-ba.

A Tuttosport jelentése szerint a Juventus küldöttsége nagyon elégedetten távozott a Liverpool győzelme után, ugyanis megbizonyosodtak arról, amit eddig is hittek, és tudtak. Elsődleges célpontjuk a londoni Christian Eriksen volt, és lesz ezentúl is. A dán karmester teljesítménye ugyan visszaesett az utóbbi időben, ám ez elmondható az egész Spurs-ről is. Eriksen szerződése az idény végén lejár, így alighanem az szerzi meg, akihez ő maga is szívesen csatlakozna.

Azonban nem csak Eriksen keltette fel a Juventus figyelmét. Úgy tudjuk, hogy a Tottenhamből még Son lehetséges átigazolását is felírták maguknak. A dél-koreai szélső szerződése azonban még egészen 2023-ig érvényes Londonban.

A legvalószínűtlenebbnek Mohamed Salah megszerzése tűnik. Az egyiptomi csatárt szintén 2023-ig köti szerződés. Csakhogy a Liverpool csatára éppen a csúcsok csúcsát ostromolja a világ talán legerősebb klubjával, a Liverpoollal. Jelen esetben az ő számára bárhová is igazolni, visszalépés lenne.