Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékost adna kiszemeltjéért a Barcelona – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az FC Barcelona együttese komolyan fontolóra vette az Inter tehetséges argentin csatár leigazolását, pénz helyett azonban inkább két játékost adnának érte…

A Mundo Deportivo információi szerint a Barcelona vezetősége a korábban emlegetett 200 millió euró helyett a létszámfelettivé váló Ivan Rakitic és Arturo Vidal játékjogának átengedésével fizetne az Inter számára Lautaro Martínez szolgálataiért.

A milánói egyesület az elmúlt időszakban már mindkét rutinos középpályást kiszemelte magának, nyitottak a leigazolásuk felé, azonban mégis nehéz lenne elképzelni, hogy legnagyobb tehetségüket feláldozzák két 30 feletti játékos kedvéért.

Martínez tavaly nyáron mindössze 22 millió euró ellenében igazolt át nevelőcsapatától, a Racing Club együttesétől a milánóiakhoz, amely színeiben első idényében minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen 9 gólig jutott, míg az új szezonban immár Antonio Conte irányítása alatt hétszer volt eredményes klubcsapatában 11 meccs alatt. Továbbá a Messit nélkülöző argentin válogatottban is vezetőszerep hárult rá, és a 2019-es naptári esztendőben 11 fellépésen 8 találatot jegyzett nemzeti mezben.

Eközben a Barcelonánál a rendkívül tehetséges Frenkie de Jong érkezésével Rakitic és Vidal is kiszorult a kezdőcsapatból, többnyire mindketten csak csereként kapnak lehetőséget Ernesto Valverde vezetőedzőtől.