Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Kiesett a címvédő, Josef Martinez nagyot hibázott! – videóval

Egyetlen egy mérkőzés maradt hátra az MLS 2019-es kiírásából, miután a keleti konferenciadöntőben a Toronto FC legyőzte a címvédő Atlanta United csapatás. 

Michael Bradley 2016 és 2017 után 2019-ben is a magasba emelhette a keleti bajnoknak járó serleget azok után, hogy korai Gressel vezető találata, majd pedig Josef Martinez rontott tizenegyese után a Toronto FC feltámadt. Benezet révén viszonylag gyorsan érkezett az egyenlítés, a csereként beálló DeLeon pedig fantasztikus húzásnak bizonyult, hiszen egy elképesztően nagy bombagóllal lőtte csapatát a nagydöntőbe, melyet november 10-én rendeznek majd a Seattle Soudners és a Toronto FC részvételével. A mérkőzés sajátossága, vagy ha úgy tetszik érdekessége, hogy az Atlanta United többet birtokolta a labdát, és ötször annyi lövési kísérlete volt. viszont a vendégek mind a négy kísérlete kaput talált, és kettőből pedig gól is lett.

Atlanta United – Toronto FC 1:2 (1:1)
G: Gressel (4.), ill. Benezet (14.), DeLeon (78.)

A Toronto FC legutóbb 2017-ben, a Seattle Sounders pedig egy évvel korábban, 2016-ban hódította el eddig először és egyben utoljára is a bajnoki nagydöntő serlegét.