Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol csapatok versenyeznek a Lipcse sztárjáért – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint immár több PL-csapat is komolyan szemet vetett a Red Bull Leipzig és a német válogatott sztárcsatárára…

A Mirror információi szerint a komoly csatárínségben sínylődő Manchester United gárdája megpróbálja túllicitálni a Liverpool együttesét a Timo Werner leigazolásáért folyó küzdelem során, és készen állnak arra, hogy akár már januárban megszerezzék a 23 éves gólvágót.

A “Vörös Ördögök” hétről hétre elképesztő mélységbe süllyednek, szombaton a Bournemouth ellen kaptak ki, és a krízishelyzet mérséklése érdekében mindenképpen komoly erősítésekre lehet számítani tőlük már a téli átigazolási időszak során. Ugyanakkor a BL-címvédő már hosszú ideje kiszemelte magának a Lipcse sztárját a jövőre nézve.

Werner napjainkban Európa legmagasabbra értékelt támadói közé tartozik fiatal korából és kiváló hatékonyságából kifolyólag, ennek ellenére aktuális szerződésében rögzített kivásárlási ára mindössze 27 millió font.

A korábban többek közt a Bayern és a Dortmund által is kiszemelt támadó a német bajnokság (Bundesliga) idei kiírásában 10 mérkőzés alatt 9 gólt szerzett, miután tegnap mesterhármassal sokkolta ellenfelét.