Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: újabb Napoli sztár mehet Kínába!

Figyelve a transzferpletykákat észrevehettük, hogy ismét egyre többször merül fel a kínai Super League, mint lehetséges desztináció. Állítólag most egy korábbi Real Madrid nevelésű játékos szerződhet a Távol-Keletre.

A legfrissebb olasz értesülések szerint a végéhez közeledik José Callejón nápolyi karrierje. A korábban a spanyol válogatottban is megfordult szélső 32 évesen nem feltétlenül van szerencsés helyzetben. Állítólag a Napoli ugyan szívesen hosszabbítana szerződést a csapatkapitány-helyettessel is, ám az érintett egyelőre nem kívánt aláírni a folytatásra.

Ha igazak a pletykák, akkor Callejónt a kínai Dalian Yifanghoz csábítja barátja, és korábbi csapattársa, Marek Hamsík. Sőt, a nevezett klubhoz igyekszik édesgetn egyik volt nápolyi mestere, Rafael Benítez is. Utóbbi még a nyáron vette át a gárda kispadját.

A Transfermarkt.de becslése szerint Callejón értéké 20 millió euró körül mozog, ám elképzelhető, hogy a Napoli már 10-15-ért is elengedné lejáró szerződésű támadóját januárban.