Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: „A Barca nem akar kétszer egymás után veszíteni”

Magabiztosan vezeti a Bajnokok Ligája F csoportját az FC Barcelona. Ám ez főként a Dortmund és az Inter nyögvenyelős produkciójának köszönhető. A katalánok legutóbb csak vért izzadva tudtak nyerni Csehországban, a Slavia Praha vendégeként.

Ma kora este a Slavia előtt megnyílik a bosszú lehetősége, ugyanis ők látogatnak a Camp Nou-ba. Mégpedig ahhoz a Barcelonához, amely a létvégén meglepően sima vereséget szenvedett a Levante ellen. Ebből a hétvégi meccsből, és alighanem a két héttel ezelőtti „odavágóból” merít optimizmust, és bátorságot a Slavia edzője, Jindrich Trpisovszkij is:

„Mindent megteszünk, hogy megismételjük a prágai előadást, de sok múlik azon, hogy az ellenfél mennyire ismert ki minket. A Barcelona mindig kiad magából mindent a Bajnokok Ligájában. Nem akarnak elveszíteni két meccset egymás után. Ráadásul a saját közönségük előtt játszanak, tehát nem kétséges, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek. Bátorságra és minőségre van szükségünk. Ez a siker két alapvető előfeltétele.”

– nyilatkozta a felvezető sajtótájékoztatón, a 43 esztendős cseh szakember.

A BL csoportkör 4. fordulójának mai programja:
18:55
FC Barcelona – Slavia Praha (tv: Spíler2)
Zenit Szenpétervár – RB Leipzig (tv: Spíler1)

21:00
Borussia Dortmund – Internazionale (tv: Spíler2)
Chelsea – Ajax (tv: M4 Sport)
Liverpool – KRC Genk
Olympique Lyon – Benfica
Napoli – RB Salzburg (tv: Spíler1)
Valencia – Lille