Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb-selejtezők: megvan a walesiek kerete is

A magyar válogatott kerethirdetése után, a sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezős ellenfele, Wales is kijelölte aktuális keretét a sorozatbeli utolsó mérkőzéseire…

Annak ellenére Aaron Ramsey is tagja a walesi válogatott keretének, hogy legutóbb sérülés miatt nem lépett pályára a Juventusban, illetve Gareth Bale is tagja a névsornak, noha a legutóbbi Eb-selejtezők óta nem lépett pályára klubcsapatában, a Real Madridban.

Először került be a keretbe a korábban az U21-es válogatottnál szereplő, a Manchester United U23-as keretéhez tartozó középpályás, Dylan Levitt és bár kerettag már volt, de a válogatottban még nem szerepelt az angol harmadosztályú MK Dons védője Regan Poole sem. A Stoke City középpályása, Joe Allen az első meccsen, Azerbajdzsán ellen eltiltás miatt nem szerepelhet, de a mieink ellen már ott lehet a pályán.

A minap logót cserélő walesiek november 16-án, jövő szombaton Azerbajdzsánban lépnek pályára, majd Ryan Giggs fiai 19-én a mieinket fogadják.

A walesi válogatott kerete

Kapusok: Wayne Hennessey (Crystal Palace – Anglia), Danny Ward (Leicester City – Anglia) , Adam Davies (Stoke City – Anglia)
Védők: Ben Davies (Tottenham – Anglia), Chris Gunter (Reading), Ashley Williams (Bristol), Neil Taylor (Aston Villa – Anglia), Connor Roberts (Swansea – angol másodosztály), Ethan Ampadu (RB Leipzig – Németország) , Chris Mepham (Bournemouth) , Tom Lockyer (Charlton – Anglia), James Lawrence (St. Pauli – Németország), Regan Poole (MK Dons – Anglia)
Középpályások: Aaron Ramsey (Juventus – Olaszország), Joe Allen (Stoke City – Anglia), Harry Wilson  (Bournemouth) , Matt Smith (QPR – Anglia), Dylan Levitt (Manchester United – Anglia), Daniel James (Manchester United – Anglia), Will Vaulks (Cardiff City – angol másodosztály), Joe Morrell (Lincoln City – Anglia)
Támadók: Gareth Bale (Real Madrid – Spanyolország), Sam Vokes (Stoke City – Anglia), Tom Lawrence (Derby County – Anglia), Tyler Roberts (Leeds United – Anglia), Rabbi Matondo (Schalke – Németország), Kieffer Moore (Wigan).