Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: A legújabb jelölt szívesen menne a bajorokhoz?

Mint arról mi is beszámoltunk, Arséne Wenger is jelölt a Bayern München kispadjára. A francia szakvezető a beIN Sportsnak adott legutóbbi interjújában cáfolni egyáltalán nem akarta a híreszteléseket, sőt!

(Kép: goal.com) 

“Soha nem utasítottam el, hogy a Bayern Münchenről beszéljek. A Bayern futballja számomra pozitív, labdabirtoklásra épülő futball, olyan, amellyel mindig is tudtam azonosulni. Ráadásul tökéletesen ismerem azokat az embereket, akik a klubot vezették az elmúlt 30 évben, és már nagyon nagyon régen is felmerült, hogy a Bayernnél dolgozhatnék. “ – Kezdte okfejtését az Arsenal korábbi menedzsere.

“Jelenleg nem beszéltem a Bayerntől senkivel, és nem tudni, hogy fogok-e?!” – Jegyezte még meg a bajorok kapcsán Wenger, hozzátéve még, hogy mindig is szimpatizált a német futballal, és a német mentalitással.

A 70 esztendős francia tréner ezután megjegyezte azt is, hogy bizony hiányzik már neki az edzősködés.

“Élvezem a pihenést, de hiányzik a futball. Még nem döntöttem el, hogy visszatérek-e a pályára vagy sem. Bonyolult döntés ez, de az elkövetkezendő napokban hetekben megtudja mindenki, miképp határoztam.”  – Így Wenger.

Mit is tehetnénk még hozzá?! Kíváncsian várjuk a nagy bejelentést…