Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A korábbi kapitány is ott lesz a stadionavatón

Mához egy hétre, jövő péntek este kerül sor a vadonatúj Puskás Aréna átadására a Magyarország-Uruguay felkészülési mérkőzés keretein belül, és egykori szövetségi kapitányunk is kilátogat a mérkőzésre…

A 69 esztendős Egervári Sándor mindent elkövet azért, hogy felépüljön agyvérzéses stroke-ból, melyet tavaly nyáron szenvedett el:

“A gyógyulásom sajnos még nagyon hosszú folyamat lesz, de küzdök, nem adom fel. Mindent elkövetek annak érdekében, hogy javuljon az állapotom. Mezey Gyuri barátom hívott fel, hogy menjek ki vele a meccsre. Jólesett, hogy megkeresett, éreztem, ez olyan esemény, amelyet nem szabad kihagynom, s mondtam, ott leszek a Puskás Aréna avatóján. Játékosként nyolcvanezer ember előtt futballozhattam a kettős rangadókon, többek között a világ akkori legjobbja, Albert Flórián ellen vívtam párharcokat. Szövetségi kapitányként is sok mindenre emlékszem vissza szívesen, irányításommal a svédeket és a törököket is meg tudtuk verni a stadionban. Annyi biztos, nagyon különleges és érzelmes pillanat lesz belépni az új létesítménybe.”

Egervári a magyar válogatottat 2010 augusztusa és 2013 októbere között irányította, és az emlékezetes, Hollandia elleni, 8-1-es fiaskót követően mondott le a posztjáról.