PL: eldőlt, hogy ki védi a City kapuját a hétvégi rangadón

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 november 8. 19:30

A hétközi BL-dráma után pénteken a Manchester City hivatalosan is bejelentette, hogy melyik kapusa fog védeni a listavezető Liverpool elleni “aranycsatán”…

A bajnoki címvédő Manchester City spanyol menedzsere, Pep Guardiola a pénteki napon megerősítette, hogy a gárda első számú kapusa, a hétközi BL-mérkőzésen kisebb sérülése miatt lecserélt Ederson nem tudja vállalni a játékot a veretlen listavezető Liverpool elleni rangadón:

“Nem tudom, mennyi időt kell kihagynia, de vasárnap biztosan nem számíthatok rá. Ugyanakkor Bravo kivételes tehetségű kapus, semmi kétségem, hogy remek lesz. Miért ne lennék biztos a játékosom teljesítményében? Minden nap látom edzés közben. Nem fogunk Claudio miatt kikapni. A legutóbbi piros lapjának oka az volt, hogy labdát veszítettünk. Tiszteljék őt is, mert top kategóriás kapus.”

A 36 éves Claudio Bravo az Atalanta elleni BL-mérkőzésen a félidőben állt be, ám a hajrában a kiállítás sorsára jutott, így emlékezetes módon az utolsó percekben Kyle Walker személyében egy mezőny játékos védte a City kapuját.

Az angol bajnokság (Premier League) hétvégi őrületes rangadója vasárnap 17:30-tól kerül megrendezésre az Anfield Roadon.