Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kihagyja a hétvégi bajnokit a PSG ásza

A hétközi BL-fordulóban kisebb sérülést szedett össze a Paris Saint-Germain legfényesebb csillaga, akit a szombati bajnoki mérkőzésre elővigyázatosságból nem is nevezett Thomas Tuchel mester…

A Club Brugge elleni 1-0-ra megnyert BL-mérkőzés hajrájában Kylian Mbappé combizom-sérülést szenvedett, mely következtében a szombati francia bajnoki (Ligue 1) mérkőzésre sem került be a párizsiak névsorába. Nem mellesleg a PSG másik gólfelelőse, Mauro Icardi is kisebb sérülést szedett össze a belgák ellen, az argentin sztár azonban ott lesz a hétvégi keretben, neki nem súlyos a problémája.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mennyi időre dőlt ki, így aztán azt sem tudni, hogy Moldova (november 14) és Albánia (november 17) elleni Eb-selejtezőkön vajon pályára léphet-e.

Mbappé a BL-ben három meccsen háromszor volt eddig eredményes, míg a hazai pontvadászatbeli hét fellépésén öt alkalommal talált be, góljai jóvoltából a PSG pedig 12 fordulót követően máris 7 pont előnnyel vezeti a táblázatot, mai ellenfele a Brest csapata lesz idegenben 17:30-tól.