Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb védő sérült meg a Barcában

A Barcelona szombat esti győzelmét és Lionel Messi zseniális mesterhármasát némileg beárnyékolhatja, hogy a katalánok joggal aggódhatnak egy meghatározó játékos elvesztése miatt…

Az ezúttal jobb hátvédként csatába küldött Nelson Semedo már az első félidő derekánál a lecserélés sorsára jutott, miután a 25 esztendős védő vádlisérülést szenvedett.

A Barcelona vezetősége a további vizsgálatok elvégzése után ígért tájékoztatást a játékos állapotával kapcsolatban, így természetesen majd az is csak ezt követően derülhet ki, hogy Semedónak előreláthatólag mennyi időt kell kihagynia. A portugál védő természetesen tagja hazája válogatott keretének a közelgő két Európa-bajnoki selejtezőre, azonban várhatóan a sérülésből kifolyólag a Litvánia és Luxemburg elleni összecsapásokat ki kell majd hagynia.

A katalánok hátsó alakzatából Jordi Alba jelenleg is hiányzik sérülés miatt, míg Samuel Umtiti jó ideje nem tudta maga mögött hagyni krónikus térdproblémáit.

Semedo az idei szezonban a Barca minden bajnokiján és BL-meccsén pályára lépett, a La Ligában a mostanival együtt lecserélve is csak kétszer volt, két alkalommal pedig a kispadról jelentkezett játékra.