Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Capello: “Ez már nem az a Cristiano Ronaldo, akit ismerünk!!”

Az olaszok legendás edzője, Fabio Capello a Sky Sports Italianak a  következőképpen kommentálta a Juventus – AC Milan rangadó egyik felejthetetlen pillanatát, Cristiano Ronaldo lecserélését. 

(Kép: goal.com)

“Nem tetszett amit láttam, nem volt szép tőle!” – Reagált Capello arra, hogy a portugál világsztár ahogyan az az alábbi videón is látszik feldúltan az öltözőbe sietett, azok után, hogy Sarri mester lehívta a pályáról.

“Ronaldonak akkor is bajnokként kellene viselkednie, amikor lecserélik.” – Folytatta a 73 esztendős tréner, aki nem állt meg ennyinél.

“Csak gratulálni tudok Sarrinak, hogy meg merte ezt a cserét húzni. Az az igazság, hogy a Juve van olyan jó csapat, hogy nélküle is nyerjen. Ott van például Dybala, vagy Douglas Costa, akik szintén képesek meccseket eldönteni, és a különbséget jelenteni. Úgy vélem Ronaldora ez mostanában nem igaz. Valami megváltozott nála. Nincs jó fizikális állapotban, és veszített a dinamikájából is. Én legalább három éve nem láttam őt kicselezni a védőjét! Ez már nem ugyan az a Cristiano Ronaldo! Mielőbb össze kell szednie magát!” – Tette még hozzá Capello.

Az ominózus jelenet a Juve – Milan meccsen: