Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: A csapatkapitány már a Real Madrid elleni meccsel foglalkozott!

A válogatott szünet után, november 27-én játsszák a Bajnokok Ligájában a Real Madrid – Paris Saint-Germain találkozót, amely már most foglalkoztatja a brazil válogatottal készülő Thiago Silvát. 

Rodrygo a Galatasaray ellen lőtt mesterhármast a BL-ben legutóbb(Kép: as.com)

A franciák csapatkapitánya, Thiago Silva a brazil válogatott táborában személyesen is megtapasztalhatta a blancók új, “csiszolatlan gyémántjának”, Rodrygonak a tehetségét.

A középhátvéd gyorsan ki is jelentette, reméli ellenük nem kap lehetőséget Rodrygo.

“Remélem Zidane a kispadon hagyja majd őt.” – Idézi az As című sportnapilap Thiago Silvát.

“Talán meglepő, hogy egy 18 éves játékos ilyen személyiséggel rendelkezik, mint ő, és ennyire magabiztos, tudatos. Most nem csak Rodrygo játékáról beszélek! Elég csak megnézni a reakcióit, vagy azt, ahogyan ünnepelte a góljait: higgadtan és szerényen.” – Folytatta Silva, majd kitekintett kicsit az ominózus összecsapásra, mondván bizony Rodrygora figyelniük kell majd.

“Rodrygo elég bátor és tehetséges ahhoz, hogy megérdemelje azt, hogy figyeljünk rá.  Fiatal még, de már sok mindent megtapasztalhatott karrierje során. Három gólt szerzett a Bajnokok Ligájában… Már ez is önmagáért beszél. Elképesztő tehetség, fényes jövő várhat rá. Remélem azért, hogy amikor találkozunk a Bernabéuban, a mi esténk jobban sikerül majd. De az biztos, hogy két remek csapat, nagy meccset vív majd!” – Tette még hozzá a PSG hátvédje.

(Borítókép: tribuna.com)