Ronaldinho visszatérhet a Camp Nouba

Farkas Bence
Farkas Bence
újságíró, 2019 november 14. 12:15

A katalán fővárosban tartózkodik Ronaldinho, az FC Barcelona legendás labdarúgója. A brazil ikon elárulta követőinek, korábbi sikerei helyszínén találkozik a Barca elnökével, és hamarosan friss hírekkel jelentkezik.

„Itthon vagyok – írta Ronaldinho a közösségi oldalain pénteken, amikor az FC Barcelona székháza elől jelentkezett be testvére és ügynöke, Roberto de Assis Moreira társaságában.  “Köszönöm Istennek, hogy ilyen nagy szeretettel és tisztelettel fogadtak a klubnál. Találkozom az elnökkel, hamarosan új hírekkel jelentkezünk.”

A Forbes újságírójának megkeresésére Ronaldinho bátyja annyit tett hozzá testvére szavaihoz, hogy „hamarosan elmondom, barátom. Jó dolgok jönnek”. A Catalunya Radio szerdai információi szerint a téma Ronaldinho visszatérése a Camp Nouba. Természetesen, nem hosszú távra, hanem csak egy mérkőzésre.

A katalán rádiónál úgy tudják, a Barcelona jövő tavaszra a brazil sztár tiszteletére búcsúmeccset szervez, amelyen a Ronaldinho és barátai elnevezésű társaság a Barcelona legendáival csapna össze. A találkozóra az idény vége előtt, márciusban kerülne sor. Ronaldinho 2003 és 2008 között több mint 200 tétmérkőzésen lépett pályára a Barca színeiben, többek között Bajnokok Ligáját és két spanyol bajnoki címet nyert az együttessel.