Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi jelentette a különbséget brazilok ellen – videóval

Lionel Messi büntetőjével nyertek az argentinok az örök rivális brazil válogatott ellen Rijadban.

(forrás: marca.com)

Két kihagyott büntető és egy fontos debütálás ellenére, szinte fontos esemény nélkül zajlott az argentin válogatott Rijadban megrendezett barátságos mérkőzése a brazil válogatott ellen, hiszen a két csapat egyáltalán nem törte magát a győzelem érdekében, inkább a flegma, nemtörődöm játék volt a mérvadó.

A brazilok részéről akár már a tizedik percben kiszakadhatott volna a gólzsák, hiszen egy felesleges cselsorozatot követően az argentin védők  saját tizenhatosukon eladott labda visszaszerzését követően buktatták Gabriel Jesust, aki végül a büntetőhöz is odaállt, hogy egy rettentően kínos lövéssel hagyja ki a lehetőséget.

Az eseményeket három perccel követően Lionel Messi is hasonló hibába esett, azonban a Barcelona legendája az elhibázott büntetőjét követően még le tudott csapni a kipattanóra, melyet már gólra tudott váltani.

Ezt követően már egyik fél sem akart igazán futballozni, a lassú, körülményes játék dominált, amelyen a frissen debütáló brazil szupertehetség, Rodrygo Goes beállása sem tudott már segíteni, ezzel pedig maradt a Messi által tizenharmadik percben beállított 1-0-ás végeredmény.

Brazília – Argentina: 0-1 (0-1)
Gólszerzők: – ill. Lionel Messi büntető (13.)
Sárga lap: Casemiro (22.) Danilo (27.) Militao (65.) ill. De Paul (43.) Tagliafico (61.) Paredes 873.)
Kiállítás: – ill. –