Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Neymar a Real Madrid ellen visszatérhet

Spanyol lapinformációk szerint jó esély nyílhat arra, hogy a PSG brazil csillaga akár már a Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulójában, a Real Madrid ellen újra pályára léphessen…

A Marca információi szerint a vártnál is gyorsabb ütemben halad Neymar felépülése, s a Paris Saint-Germain bizakodó azt illetően, hogy a brazil klasszis akár már a párizsiak következő bajnokiján, november 22-én a Lille ellen újra bevetésre kész lesz. Ebből a spanyol lap azt szűrte le, hogy minden valószínűség szerint a 27 éves kiválóság pályára léphet a BL november 26-i csoportrangadóján, a Real Madrid ellen.

Neymar a brazil válogatottban októberben elszenvedett izomsérülése óta harcképtelen, és a párizsi klubnál abban bíznak, hogy sikerül tartani a rehabilitációra előzetesen jósolt, öthetes periódust, ebben az esetben jó eséllyel tényleg ott lehet majd a Bernabéuban.

Emlékezetes módon, a PSG BL-csoportkör nyitókörében odahaza 3-0-ra intézte el a “királyi gárdát”, amely a jövő hét után esedékes folytatásban hazai környezetben igyekezhet visszavágni a párizsiaknak.