Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola rendben van, nem megy sehova

A napokban kapott új lendületet a pletyka, miszerint Pep Guardiola visszatérhet a Bayern München kispadjára. A Manchester City menedzsere negyedik éve irányítja a klubot, és bizony a bajorokkal van egy befejezetlen ügye: adós maradt a németországi évek alatt a Bajnokok Ligája megnyerésével.

Pep Guardiola a Bayern München vezetőedzője volt 2013 és 2016 között. A folyamatosan megnyert bajnoki címek mellett azonban elmaradt a várt Bajnokok Ligája siker. A katalán szakember egyelőre ezt az utóbbi küldetést a Manchester Cityvel sem tudta végrehajtani, miközben a Premier League-ben még a címvédés is összejött számukra.

Állítólag a nemrég kirúgott Niko Kovac utódlására még Guardiola neve is szóba került Münchenben. Természetesen az egész nem több puszta spekulációnál. A pletykát pedig nem más nyomta el, mint a Manchester City trénerének képviselője, Josep Maria Orobitg:

„A labdarúgásban semmi sem biztos. A múlt szerdán beszéltem utoljára Peppel, és minden van, akárcsak korábban. Jól érzi magát a Manchester Citynél és Manchester városában. És rendelkezik egy olyan szerződéssel, amely 2021. június 30-ig leköti őt.”

– nyilatkozta a szakember ügynöke.