Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy angol klub edzőközpontjában szúrták ki Haaland édesapját – sajtóhír

Nem kevés alapot adott a spekulációknak az, hogy az RB Salzburg csatárának, Erling Braut Haalandnak az édesapját Angliában látták az elmúlt napokban.

Forrás: talksport.com

Az elmúlt hónapokban Erling Haaland lett az európai futball egyik legkeresettebb “terméke”, miután 19 évesen az első BL-mérkőzésén mesterhármast szerzett, és azóta is termeli a gólokat.

A fiatal játékost már korábban is szóba hozták a Manchester Uniteddel, mivel Ole Gunnar Solskjaer személyesen is ismeri, hiszen a norvég Molde csapatánál ő volt az edzője, emellett pedig sajtóhírek szerint az angol klub egyik játékosmegfigyelője a múlt héten elutazott Salzburgba, hogy megnézze őt játék közben.

A legújabb hírek szerint pedig most a támadó édesapjátAlf-Inge Haalandot látták Carringtonban a Manchester United edzőközpontjában. Ezt az információt klubközeli forrásokra hivatkozva hozta le a The Athletic újságírója, David Ornstein. Úgy tűnik, hogy az MU minél hamarabb rövidre akarja zárni az üzletet, mielőtt még lecsapna rá esetleg a Barcelona, a Juventus vagy a Real Madrid. Haaland átigazolását az is megkönnyítheti, hogy a játékos ügynöke Mino Raiola, aki a Pogba-üzletet bonyolította l a Uniteddel.

A 19 éves támadó remek szezont fut az RB Salzburgban, ahová 2019 januárjában igazolt 5 millió euróért a norvég Molde csapatából. Haaland a jelenlegi idényben minden sorozatot figyelembe véve 18 mérkőzésen 26 gólnál tart, és öt mesterhármast is szerzett. Az osztrák klub ha elengedi, nem fogja olcsón adni, mivel a legutóbbi hírek szerint 100 millió euróra értékelik sztárjukat.