Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér Luis Enrique – hivatalos

Az FC Barcelona korábbi vezetőedzője a nyáron mondott le posztjáról, helyét segítője, Robert Moreno vette át. Két hónappal később Luis Enrique 9 éves kislánya hosszan tartó betegség után elhunyt.

A Spanyol Labdarúgó-szövetség keddi sajtótájékoztatóján Luis Rubiales elnök jelentette be, hogy Luis Enrique visszatér a válogatott kispadjáraRobert Moreno már korábban is jelezte, amennyiben Luis Enrique készen áll a visszatérésre, örömmel visszaadja neki a csapat irányítását. Morenóval a spanyolok négy mérkőzést nyertek meg, és kétszer játszottak döntetlent, így csoportelsőként jutottak ki a 2020-as Európa-bajnokságra.

Spanyolország hétfőn a Románia elleni 5-0-s hazai sikerrel zárta a selejtezőt. A meccs után Robert Moreno könnyeivel küzdve búcsúzott el játékosaitól, akiket váratlanul ért a távozása. Ebből arra lehetett következtetni, Moreno nem lesz a szakmai stáb tagja Luis Enrique visszatérése után. Rubiales a keddi eseményen elárulta, Moreno jelezte, nem akar akadályt gördíteni Enrique visszatérése elé, ugyanakkor hozzátette, távozni szeretne a válogatottól.