Legendák Viadala

Bale már nyilvánosan alázza a Real Madridot – FOTÓ

Sz. Andrea
Sz. Andrea
újságíró, 2019 november 20. 09:25

Gareth Bale már nem finomkodik, és miután Magyarországot legyőzve Wales továbbjutott a 2020-as Európa-bajnokságra, az ünneplés során előkerült egy zászló, amit még a szurkolók készítettek, és nem túl biztató a Real Madridra nézve. 

A képen a következők lehetnek: 13 ember, , mosolygó emberek, álló emberek és túra/szabadtéri

Wales egyeneságon jutott ki a 2020 Eb-re, miután 2-0-ra legyőzték Magyarországot a selejtező utolsó fordulójában. Gareth Bale egy gólpasszt osztott ki a találkozón Aaron Ramsey első találatánál, és természetesen nagy volt az öröme az ünneplés során is. A walesi támadó olyannyira boldog volt, hogy előkerült egy szurkolók által készített zászló is, amire az volt írva, ebben a sorrendben:

“Wales, golf, Real Madrid”.

Bale ezzel a kezében ünnepelt társaival, nem kicsit felbosszantva klubját és annak szurkolóit.

Mint ismeretes, Bale fél lábbal már távozóban van a Real Madridtól, ahol már október 5-e óta nem lépett pályára elvileg sérülés miatt, de a válogatottbeli teendőit mégis tudta vállalni. A walesi szélső a nyáron már majdnem Kínába szerződött, de végül meghiúsult az üzlet, és maradt a Real Madridban, ahol nagyon rossz már a kapcsolata szinte mindenkivel. A játékos maga beszélt arról, hogy számára már a golf is fontosabb, mint klubcsapata, de a szerződése oda köti. Ennek szól ez az üzenet, miszerint a játékos számára Wales az első, a golf a második és a Real Madrid csak a harmadik.

Bale ezzel, hogy a zászlóval ünnepelt, még jobban felborzolta a kedélyeket, és már szinte biztos, hogy a szezon második felét nem a Real Madridban fogja megkezdeni.