Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: “Pochettino még Guardiolát is válthatná!”

A szigetországban természetesen még mindig téma Mauricio Pochettino váratlan menesztése a Tottenham együttesétől. 

(Kép: goal.com)

Az eset kapcsán elmondta véleményét a Manchester City korábbi játékosa Trevor Sinclair is. Az egykori szélső a Talk Sport-nak nyilatkozott, méltatva Pochettinot.

“Pochettino klasszis menedzser. Minden klubnak szüksége lenne egy ilyen kaliberű trénerre. Biztos, hogy mindenki figyeli most a helyzetét. Jók a referenciái, tetszetős futballt játszik a csapataival, és reálisan látja ezt a játékot.” – Kezdte Sinclair.

“Az hogy mennyire viselte volna meg a Tottenhamet, ha egy klub kivásárolta volna őt, azt már nem fogjuk megtudni, de azt hamarosan láthatjuk, hogy mi lesz a távozása után. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem akarta feladni csak úgy a munkáját. Megdöbbentő ami történt.” – Folytatta a korábbi angol játékos, aki egy igazán érdekes elméletbe avatta be a nagyérdeműt.

“Kíváncsian várom, mi történik majd a Manchester City-nél. Guardiola ugyanis egyre frusztráltabbnak tűnik. Persze nem a klubbal van problémája, hanem sokkal inkább a Premier League és a VAR az, ami láthatóan frusztrálja. Nem mondom, hogy a távozás foglalkoztatja, sőt! Viszont ha ez mégis így lenne mondjuk a nyáron, akkor egyértelmű, hogy Pochettino a tökéletes utód lenne!” – Így Sinclair.