Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Madridból érkezhet Mourinho első nagy igazolása – sajtóhír

A játékos számára nem ismeretlen a közeg, hiszen pontosan a Premier League-ből igazolt a habfehérekhez.


Mint ismert, a Tottenham új trénere José Mourinho lett, miután menesztették Mauricio Pochettinót. A spanyol érdekeltségű AS értesülései szerint, a portugál szakember szeretné visszacsábítaná a londoni együtteshez Gareth Bale-t. A sokakat megosztó menedzser érkeztével azonnal beindult a pletykaüzem a Spursnél, főleg, hogy hamarosan itt a téli átigazolási időszak, a walesi támadót első körben boronálták össze korábbi csapatával és edzőjével, de nem alaptalanul, mert látnak esélyt a transzferre a londoni együttesnél.

Bale minden bizonnyal nagyon elgondolkodna az ajánlaton, hiszen kegyvesztetté vált a Real Madridnál, ráadásul erre rátett egy lapáttal a legutóbbi válogatott mérkőzés után, amelyet pont Magyarország ellen nyertek meg 2-0-ra, ezzel kijutva a jövő évi Európa-bajnokságra.

A Spursre ráférne az erősítés, ugyanis a 14. helyet foglalják el a Premier League-ben, és a Bajnokok Ligája indulást érő helyek egyikére odaszeretnének érni újdonsült edzőjükkel, amelyhez 11 pontos hátrányt kellene ledolgoznia a Tottenhamnek.