Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: elköszöntek Pogbától Atlantában!

Egy naptári évet, azaz egy MLS-szezont követően máris búcsút vett egymástó a 2018-as bajnok Atlanta United és a világbajnok Paul Pogba testvére, Florentin. A legidősebb Pogba-fivér inkább csak kiegészítő-ember volt a Georgia állami csapatban.

A 29 Florentin Pogba lassan már igazi kalandor lesz. Fiatal korában a spanyol Celta Vigonál is fejlesztette képességeit, majd a franciaországi éveket követően a török Genclerbirliginél találta magát, egy fél év erejéig. A korábban a guineai válogatottban is megforduló védő aztán 2018 nyarától idén februárig klub nélkül tengődött. Év elején pedig az akkor még címvédőnek számító Atlanta csapott le rá.

Pogba több alkalommal is sérüléssel küzdött, és egyébként is padozott általában. Összesen tizenhárom alapszakasz meccsen és három rájátszás-találkozón kapott lehetőséget Frank de Boertól.

A jó Florentin csak erre az évre kötött szerződést a Uniteddel, akik nem is marasztalják az így szabadon igazolhatóvá váló bekket. Pogba így máris keresheti következő munkaadóját, akár az MLS-ben, akár máshol, lévén öccse révén neve még mindig jó ajánlólevélnek számít.