Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sterling feltételei a hosszabbításhoz

Raheem Sterling a Manchester City támadója idén is jó szezont tudhat magáénak, így nem csoda, hogy több klub figyelmét is felkeltette. Ezért (is) a manchesteri csapat ismét megkínálná egy szerződéshosszabbítással, ám ennek a játékosnál feltételei vannak. 

Sterling tavaly novemberben írt alá egy 2023-ig tartó kontraktust, ám alig egy évre rá máris új szerződés kerülne elé, méghozzá rekord összeggel, annak érdekében, hogy még csak véletlen se távozzon az Etihadból.

Sajtóinformációk szerint a megemelt heti fizetési 450.000 font lenne hetente. A támadónál azonban ennek aláírása csak akkor fog megtörténni, ha biztosítják arról, hogy még jó ideig Pep Guardiola lesz a “Polgárok” menedzsere. 

Amennyiben ez nem így lesz, úgy a 24 éves válogatott szélső ezt a gigászi összeget is hajlandó lenne “dobni” és akár eligazolni.

Guardiola szerződése egyébiránt 2021 nyarán jár le a csapatnál és egyáltalán nem biztos, hogy azután is marad a PL-ben, ám pletykák szerint az is elképzelhető, hogy egy idén (is) sikertelen “BL-futás” után távozna a nyáron.