Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hakimi: „Nyerhetünk Barcelonában”

Egyfajta csoportöntőnek is betudható lesz holnap este a Bajnokok Ligája F jelű kvartettjének rangadója, az FC Barcelona és a Borussia Dortmund között. Persze más kérdés, hogy az Inter mit játszik majd a szimpatikus Slavia Praha otthonában.

Az F csoportot két körrel a zárás előtt a nyolcpontos Barcelona vezeti, egypontos előnnyel a Dortmund előtt. A két gárda szeptemberi randevúja gólnélküli döntetlenre végződött Németországban. Meglepetés lenne, hogy ha holnap szintén nem örülhetnénk góloknak.

A BL-ben igazi gólgépnek számít a Borussia marokkói védője, Achraf Hakimi. A Real Madridtól kölcsönben szereplő bekk kétszer is duplázott már a sorozatban, előbb a Slavia, majd az Inter ellen. Természetesen adott a lehetőség, hogy a fiatalabb korában még csatárként is szereplő Hakimi akár a Barcelonának is beköszönjön:

„A Barcelona elleni meccs döntő jelentőségű? Megvan az a képességünk, hogy nyerjünk egy olyan stadionban, mint a Camp Nou. Hiszünk abban, hogy valami nagyot akarunk elérni ebben a sorozatban. Sok gólt szereztem eddig. Tizennégy éves koromig csatárt játszottam.”

– fogadkozott a 21 éves játékos.