Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Lesimázta ellenfelét a Barcelona és az Inter Milan is – videóval

A Borussia Dortmund elleni fölényes győzelmével bebiztosította csoportelsőségét a Barcelona, idegenben fordított az Inter Milan.

(forrás: marca.com)

Hiába tűnt izgalmasnak az utolsó előtti forduló előtt az F csoport végkimenetele a Barcelona számára, Lionel Messi egymaga gondoskodott róla, hogy ne legyenek kérdések a tabella elsőségét illetően, hiszen gólja mellett két gólpasszt is kiosztott társainak a Borussia Dortmund elleni hazai mérkőzésen. A katalánok szinte mindvégig kézben tartották a mérkőzést, Luis Suarez les miatt meg nem adott gólja után nem sokkal megkezdte a gránátvörös-kékek számára a gólgyártást, majd Lionel Messi folytatta azt, ezzel 2-0-ás eredménnyel várva a második játékrész kezdetét.

A második félidőben ugyan kiegyenlítettebbé vált a játék, azonban Antoine Griezmann gólját követően már későn jött Jadon Sancho gólja, amely után már csak egy kapufára futotta a vendégek részéről, ezzel megtartva a 3-1-es végeredményt.

Barcelona – Borussia Dortmund: 3-1 (2-0)
Gólszerzők: Suarez (29.) Messi (33.) Griezmann (67.) ill. Sancho (77.)
Sárga lap: Messi (51.) Busquets (71.) ill.Guerreiro (74.)
Kiállítás: – ill. –

Több izgalommal nyitott azonban a továbbjutásért küzdő Inter Milan idegenbeli összecsapása a Slavia Praha ellen, hiszen a hazaiak jól helytálltak a milánói csapat ellen, az első félidőben Lautaro Martinez góljára még Kudela tudott válaszolni egy értékesített büntetővel, azonban a második játékrészre teljesen elfogyott a Praha, Romeru Lukaku és Lautaro Martinez pedig élt a lehetőséggel és kihasználta a fáradt védelem hibáit, a mérkőzés hajrájában még két gólt berámolva az ellenfelük kapujába.

Slavia Praha – Inter Milan: 1-3 (1-1)
Gólszerzők: Soucek (37.) ill. Martinez (19. 88.) Lukaku (81.)
Sárga lap: Kudela (52.) ill. Vecino (12.) Martinez (24.)
Kiállítás: – ill. –

A tabella állása: