Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokságon belülről kerülhet ki az Arsenal új trénere – sajtóhír

Portugál szakember veheti át a gyengélkedő londoni gárda irányítását, amennyiben a következő mérkőzések nem az elvártak szerint alakulnak.

A BBC értesülései alapján, a Wolvehampton vezetőedzője, Nuno Espirito Santo lehet Unai Emery utódja, aki alatt egyre jobban inog az Arsenal kispadja. Az edzőváltásban az okozhat nehézséget, hogy a portugál szakember jelenleg aktív szerződéssel bír a Wolvesnál, így első körben csapatával kellene megegyeznie az ágyúsoknak. Sajtóhírek szerint az Eintracht Frankfurt ellen mutatott játék, és a Norwich elleni eredménytől függ, hogy maradhat e a baszk tréner az Arsenal edzője. Az Európa-liga mérkőzés előtti sajtótájékoztatón az újságírók megkérdezték Santót, hogy igazak e a hírek az Arsenal érdeklődésével kapcsolatban, amely alól egy frappáns válasszal bújt ki a portugál mester.

A pletykák nem terelik el a figyelmemet. Ismernek engem, nem beszélek feltételes módban, valamint olyan dolgokról, amik nem valósak. Ismernek már engem annyira, hogy tudják, nem fogok válaszolni erre a kérdésre. Az Arsenalnak jelenleg is van egy edzője, tiszteletlenség lenne most erről beszélni”mondta Espirito Santo a Braga – Wolverhampton mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.